Ector - НанотехнологијаKeeper - Против лизгање

Ector ® - заштитен третман во областа на нанотехнологијата

Со Eктор ® веднаш и долготрајно се решаваат стотици проблеми во домашните простории кои се однесуваат на заштита на површините, при што значително се заштедува на време и пари.

 

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Заштита во купатилата – против бигор, влага и нечистотија

Заштита за WC шољи, кади, туш, славини,
стакла и кабини, огледала, ѕидни и подни плочки
во купатила.

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Заштита за пластични и поликарбонатни површини – од нечистотија, маснотии и бигор

Заштита за маси, пластични столчиња, туш кабини, шлемови, предмети изработени од поликарбонат, ABS пластика, лакирани површини и чамци (gelcoat).

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Заштита за лакирано и природно дрво – против избледнување , разни маснотии итн.

Најдобра заштита за вашата градина - заштита за сите површини од природно дрво и лакирани дрвени површини. .

Ector ® - заштитен третман во областа на нанотехнологијата

Со Eктор ® веднаш и долготрајно се решаваат стотици проблеми во индустријата кои се однесуваат на заштита на површините, при што значително се заштедува на време и пари.

 

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Ги заштитува стаклените и кристалните површини – од нечистотија, прашина, маснотии и бигор

Заштита за стакло и стаклени површини (стакло за звучна изолација, специјално заштитно стакло, изолационо-прозорско стакло, стакло за фотоволтажни колектори, стакло за земјоделски оранжерии) и стаклени делови од камини и слични печки.

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Заштита против графити за порозни површини – исто така и за метални и лакирани површини

Заштита за бетон, камен, теракота, тули од глина и бетон, ѕидови, фасади, подови и мостови.

Nanotechnologie für Bad und Keramik

Заштита за површини од инокс (челик) и други површини од некорозивни челици – од нечистотија масла, вода и отпечатоци од прсти

Заштита за нерѓосувачки челик, хром, акрилни површини, метали и обоени метали, посебно сребро, автомобилски каросерии и бандаши, спортска опрема и друго.